Vi sælger kun originale pærer!

De etablerede producenter af originale lamper er Philips, Osram, Phoenix, Iwasaki, Matsushita, og Ushio. For nylig, Epson også startede sin egen produktion af pærer til deres projektorer. Vi sælger ikke såkaldte pirat lamper, der ofte omtales som udskiftning lamper eller kompatible lamper. Uafhængige forsøg har vist, at disse er lavere kvalitet for både intensiteten og holdbarhed.

Vores bedst sælgende lamper er dem, hvor selve lampen er original, at lampen er fra samme producent som det første sted. For eksempel er det en Philips Lampe til Philips gjort fremskrivningen model fra starten, men vi ikke købe dem via projektor producenter, men direkte fra lampefabrikanter. Ved at minimere antallet af mellemled, kan vi tilbyde de bedste priser og den bedste kvalitet! Vi tilbyder både originale lamper og ejere, der ikke kommer gennem projektoren producenter og originale lys og oprindelige indehaver, der kommer via projektoren producenter. Vi har også de originale lamper uden lampeholdere for visse projektorer. Dette vil forhindre os, men fordi det betyder ekstra arbejde for kunden.

Hvis du vælger en original lampe indehavere eller løs originale lampe du får præcis den samme ydelse som køb af en original lampe med original holder!

Man kan også se, hvilke lampefabrikanter, der er af indikatoren for at studere betegnelsen som vist på lampen. Hver lampe fabrikanter, der er anført som følger: Philips (UHP), Osram (P-VIP, VIP), Iwasaki (HSCR, MSCR), Matsushita (UHM, HS, M), Phoenix (SHP), Ushio (NSH, UMPRD) og endelig Epson (UHE anvendes i lamper fremstillet Epson af andre). Vi stræber efter at tilbyde høj kvalitet til en fantastisk pris!